Gratis verzending
Hoogste kwaliteit
+49(5151) 87798 - 10 / Ma - Vr: 08:00 - 18:00
Comfortabele aankoop op rekening
Hotline +49 800 123 454 321

Klantbeoordelingen Bij Tiny House Company zijn we gepassioneerd over ons vak, en de tevredenheid van onze klanten staat centraal in onze missie. Als aanbieder van kleine huizen is het onze oprechte wens om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw Tiny House-ervaring geniet. Uw beoordelingen en feedback zijn voor ons van onschatbare waarde. We nodigen u van harte uit om uw gedachten en ervaringen met ons te delen terwijl we samen de wereld van minimalistisch leven verkennen. Dank u wel dat u deel uitmaakt van onze Tiny House-familie! 
Johan Holz

"Ik heb mijn Tiny House nu al een jaar, en het is gebleken een perfecte investering te zijn. De energie-efficiëntie is indrukwekkend, en de lage operationele kosten zijn een groot pluspunt. Ik kan niet wachten om mijn volgende avonturen in mijn Tiny House te beleven."


Marcel Bauman

"De klantenservice van Tiny House Company verdient speciale erkenning. Ze hebben me enorm geholpen gedurende het hele aankoop- en installatieproces. Elk van mijn vragen werd geduldig beantwoord, en ze zorgden ervoor dat alles soepel verliep. Ik ben zeer tevreden over mijn Tiny House en de uitstekende service die ik heb ontvangen."

David Krüger

"Ik ben tevreden met mijn Tiny House van Tiny House Company. Het is stijlvol en functioneel, en de grootte is perfect voor mij. De levering was snel en de klantenservice was behulpzaam. Een ster aftrek, omdat de prijs een beetje hoog is."


Peter Beich

"Onlangs heb ik een Tiny House met SIP-technologie van Tiny House Company gekocht, en ik ben enthousiast! De bouwkwaliteit en het ontwerp zijn uitstekend. Dankzij de SIP-technologie blijft mijn Tiny House het hele jaar door gezellig en energiezuinig. Ik kan niet wachten om mijn tijd daar door te brengen!"


Dominik Traugott

"Ons Tiny House met SIP-technologie heeft zijn voor- en nadelen. De energie-efficiëntie is opmerkelijk, maar het gebruik van de ruimte kan worden geoptimaliseerd."


Sabrina Scholz

"Het Tiny House met SIP-technologie voldoet grotendeels aan onze verwachtingen. Het is gezellig en goed geïsoleerd, wat geweldig is in de winter. Helaas waren er enkele leveringsvertragingen en kleine verwerkingsfouten. We zijn tevreden, maar er was ruimte voor verbeteringen."