Gratis verzending
Hoogste kwaliteit
+49(5151) 87798 - 10 / Ma - Vr: 08:00 - 18:00
Comfortabele aankoop op rekening
Hotline +49 800 123 454 321

OVER ONS 

Welkom bij de Tiny House Company - uw betrouwbare partner voor op maat gemaakte en hoogwaardige Tiny Houses. Als u voor ons kiest, betreedt u de fascinerende wereld van duurzame en compacte woonoplossingen die uw leven kunnen veranderen.


Onze Missie en Filosofie

Onze missie omvat niet alleen het bouwen van huizen, maar ook het creëren van leefruimtes die voldoen aan de individuele behoeften en dromen van onze klanten. Wij geloven dat een thuis meer is dan alleen vier muren - het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, levensverhalen zich ontvouwen en waar men zich veilig voelt. Onze filosofie draait om duurzaamheid, innovatie en esthetische briljantie. We streven ernaar om Tiny Houses te ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook de ziel raken.


We houden van wat we doen, en dat weerspiegelt zich in elk detail van ons werk. Ons toegewijde team legt hart en expertise in het ontwerpen van elke Tiny House om ware meesterwerken te creëren. We begrijpen de betekenis van een thuis en zijn vastbesloten om aan uw wensen te voldoen en een Tiny House te creëren waarop u trots kunt zijn en dat u de uwe kunt noemen.

Gratis advies van TinyHouse professionals.

Verzoek om advies

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

We zijn trots op het hebben van veel tevreden klanten die nu trotse eigenaren zijn van hun eigen Tiny Houses. Onze toegewijde klantenservice begeleidt u van begin tot eind en verder om ervoor te zorgen dat uw ervaring soepel verloopt en dat u tevreden bent met het resultaat.

Wij staan voor kwaliteit, innovatie en passie. Met onze jarenlange ervaring, ons getalenteerde team en onze inzet voor uitmuntendheid zijn wij uw partner voor buitengewone Tiny Houses in Europa. Laat u overtuigen door onze voltooide projecten en expertise. Neem contact met ons op om uw reis naar uw eigen Tiny House te beginnen. Samen zullen we uw dromen in de realiteit omzetten.

Ons Team - Uw Succes

Onze missie zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijde en bekwame team. Onze experts, ambachtslieden, ontwerpers en architecten werken zij aan zij om uw dromen tot werkelijkheid te maken. Uw succes is ons succes, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw Tiny House-project soepel verloopt.

Uw Vertrouwenspartner voor Tiny Houses

Als u kiest voor de Tiny House Company, kiest u niet alleen voor een huis, maar voor een levensstijl. We zijn er trots op de betrouwbare partner te zijn voor op maat gemaakte en hoogwaardige Tiny Houses. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid is ongeëvenaard.

Onze Referenties: 78 Succesvol afgeronde projecten

Het aantal 78 vertegenwoordigt niet alleen voltooide projecten, maar ook 78 tevreden klanten die nu in hun droom-Tiny Houses wonen. Deze ervaringen zijn ons grootste bewijs van kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze Visie: De Toekomst van Wonen

De Tiny House-beweging groeit en we zijn er trots op om aan de voorhoede van deze beweging te staan. We geloven dat Tiny Houses niet alleen een alternatieve manier van wonen zijn, maar de toekomst van wonen vertegenwoordigen. Ze zijn betaalbaar, duurzaam en bieden unieke levensstijlen. Onze visie is om deze voordelen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Contacteer ons vandaag nog

Bij de Tiny House Company zijn we klaar om uw Tiny House-project in de realiteit te brengen. Laten we samen uw woondromen waarmaken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten of om een adviesafspraak te plannen. We kijken ernaar uit om u op uw reis te begeleiden.

De Tiny House Company - Uw betrouwbare partner voor Tiny Houses die uw leven verrijken.

Gratis advies van TinyHouse professionals.

Verzoek om advies