Gratis verzending
Hoogste kwaliteit
+49(5151) 87798 - 10 / Ma - Vr: 08:00 - 18:00
Comfortabele aankoop op rekening
Hotline +49 800 123 454 321

Bouwfase van jouw droom-Tiny House: Van advies tot het plaatsen van het huis


Welkom in de opwindende bouwfase van jouw eigen Tiny House!

Bij ons draait alles om het verwezenlijken van jouw dromen. Hier lees je hoe het proces verloopt:

1. Modelselectie

Uw weg naar het droom-Tiny House begint met het selecteren van het perfecte model. Samen bepalen we welk ontwerp aan uw wensen voldoet, of het huis nu bedoeld is als vakantieverblijf of als permanente reisgenoot. We bepalen de grootte, technische specificaties en de materialen voor de bouw om ervoor te zorgen dat het huis aan uw verwachtingen voldoet.


2. Keuze van de Uitrusting

Nadat het model is gekozen, gaan we aan de slag met de kern: de interieurinrichting. We voorzien uw Tiny House van meubels, apparaten en extra voorzieningen, allemaal om u een fantastisch woongevoel te bieden. U heeft de keuze uit basis-, comfort- en premium-uitrusting voor elke modelserie. Bij individuele ontwerpen werkt een ontwerper nauw met u samen om alle details naar tevredenheid af te stemmen.


3. Prijs en Koopvoorwaarden

Zodra uw Tiny House vorm begint te krijgen, stellen we een gedetailleerde kostenraming op. We bespreken de aankoopvoorwaarden, of het nu gaat om een eenmalige betaling, betaling in termijnen of de mogelijkheid van financiering, die we ook kunnen aanbieden.

4. Perceel en Vergunningen

Terwijl uw Tiny House wordt gebouwd, ondersteunen we u bij het verkrijgen van alle benodigde documenten en vergunningen. Voor mobiele Tiny Houses onder de 10 meter bieden we advies over de vereenvoudigde vergunningsprocedure. Indien nodig helpen we u ook bij het vinden van de juiste plek of een standplaats binnen een Tiny House-community.

5. Levering

De laatste stap is de levering. Twee weken voor de geplande datum nemen we contact met u op om de optimale leveringstijd af te spreken. We plannen de route en bespreken alle details zodat uw Tiny House veilig aankomt.Bij aankomst zorgen we ervoor dat alle aansluitingen (water, elektriciteit) werken, voeren we een eindcontrole uit en laten we u zien hoe alles werkt.

En ook na de overdracht blijven we uw partner: voor vragen over het gebruik of onderhoud van uw Tiny House staan we altijd voor u klaar.


Contact
Velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.
Privacy *