Gratis verzending
Hoogste kwaliteit
+49(5151) 87798 - 10 / Ma - Vr: 08:00 - 18:00
Comfortabele aankoop op rekening
Hotline +49 800 123 454 321

Wat kost een Tiny House? Een uitgebreide gids


Als u droomt van wonen in uw eigen gezellige Tiny House, bent u bij Tinyhouse-Company.nl aan het juiste adres. We verkennen de kosten van een Tiny House en bieden waardevolle inzichten voor iedereen die overweegt zo'n huis te kopen.


Tiny House op Wielen: Flexibel en Comfortabel

Een Tiny House op wielen bij Tinyhouse-Company.nl varieert van 6 tot 18 meter lengte. Deze mobiele huizen bieden flexibiliteit en comfort op een kleine ruimte. De prijzen voor onze Tiny Houses op wielen beginnen bij 30.000 euro en kunnen, afhankelijk van de grootte, het materiaal en de uitrusting, oplopen tot 70.000 euro.


Fooi
Tiny House, Containerhuis, Modulair huis, Mini-huis - Forest Modell
Tiny House 24 m2 
voor 3-4 personen.

Varianten vanaf € 57.334,00*
€ 58.762,00*

Modulaire Huizen: Kostenefficiënt Alternatief

Naast Tiny Houses op wielen bieden wij ook modulaire Tiny Houses aan. Deze zijn ideaal als permanente woonoplossingen en zijn over het algemeen goedkoper dan traditionele huizen. Zowel standaardmodellen als individueel ontworpen huizen zijn beschikbaar.

Gemiddelde Kosten en Factoren

  • Tiny House 30 m²: Gemiddelde kosten variëren.
  • Tiny House 50 m²: Grotere modellen hebben hogere prijzen.
  • Factoren zoals materialen (minerale wol of SIP-panelen) en voorzieningen (meubels, sanitair, huishoudelijke apparaten) beïnvloeden de eindprijs.

Aankoopproces en Service

Bij Tinyhouse-Company.nl begeleiden wij u vanaf de planning tot de realisatie van uw droomhuis. We bereiden alle benodigde documenten voor om toestemming te krijgen voor uw Tiny House op uw perceel.

Of u nu kiest voor een Tiny House op wielen of een modulair huis, bij Tinyhouse-Company.nl vindt u kwaliteit en comfort tegen een eerlijke prijs. Ontdek de verscheidenheid aan mogelijkheden en start uw Tiny House-project met ons.


Traum Tiny House kaufen
Velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.
Privacy *